Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Oct 22, 2017

Een paar jaar geleden worstelde ik iedere dag met alle inkomende mailtjes. E-mail was een oneindige to-do-lijst geworden waar anderen acties voor mij achterlieten. Ik was de regie kwijt over mijn eigen werk. En ik was daar zo druk mee, dat ik geen tijd meer had om echt waarde toe te voegen. Ik was e-mailer van beroep geworden, terwijl dat niet in mijn functieomschrijving stond. Ik was altijd te druk, maar met wat?

 

In deze speciale editie van de podcast ga ik met Kevin Weijers in gesprek over het Nationale E-mail Dieet. We roepen op om slimmer om te gaan met e-mail en delen onze ervaringen over een leven zonder e-mail. Waar begin je? Hoe pak je dat aan? En waarom zou jij mee moeten doen met het Nationale E-mail Dieet?

Ga voor de shownotes van deze aflevering naar www.innovatiewasstraat.com/podcast.