Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jul 15, 2018

Data scientists hebben het meest sexy beroep van wereld. Data is het nieuwe goud of nieuwe olie! Is het nu een bubbel of zijn deze gouden bergen echt? Hoog tijd om me eens onder te dompelen in de wereld van data science, kunstmatige intelligentie, deep learning, machine learning, R en Python, reinforcement learning, Ms Pacman en ethiek. Onder professionele begeleiding van Daan Kolkman, senior onderzoeker bij de Jheronimus Academy of Data Science en freelance data scientist.

Daan is geen onbekende. In het platform Driven by Data werken we samen met diverse partners om mkb’ers te helpen om waarde te creëren met data, bijvoorbeeld door hun toekomstige omzet op basis van data te voorspellen. Dat doen we o.a. in het MKB Data Lab. Bekijk de praktijkvoorbeelden op https://platformdrivenbydata.nl/

Ga voor de shownotes van deze aflevering naar: http://www.innovatiewasstraat.com/podcast