Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jun 13, 2022

Hoe ga je nou echt succesvol aan de slag met hybride werken? Hoe pakken andere organisaties dat aan? In deze podcast aflevering is Egbert Kroon, director B2B Development & Innovations bij T-Mobile te gast om deze vraag te beantwoorden. Zo kwam Egbert erachter dat brainstormen eigenlijk best wel goed gaat online in plaats van fysiek. En welke elke nieuwe technologieën staan op ons te wachten? Wil je meer weten? Luister dan deze podcast!

Vind je het leuk om zelf met je team aan de slag te gaan en afspraken te maken? Dan helpt mijn boek Eerste hulp bij hybride werken je op weg. Kijk voor meer informatie op https://eerstehulpbijhybridewerken.nl of download de gratis poster om teamafspraken te maken https://avanteers.nl/blog/tijdelijk-gratis-eerste-hulp-bij-hybride-werken-poster/