Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jun 25, 2023

In deze aflevering duiken we in de vraag: hoe kunnen allianties bijdragen aan een betere wereld? We hebben het vaak over innovatie in organisaties, maar tegenwoordig kun je bijna niet meer in je eentje innoveren. Hoe werk je succesvol samen over de grenzen van organisaties heen? 

Hoogleraar Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek en Leiderschap aan Esade Business School in Barcelona deed samen met Marcos Eguiguren onderzoek naar succesvolle allianties. Hoe richt je die succesvol op? En zorg je ervoor dat er ook echt impact gemaakt wordt in plaats van dat het een praatclub wordt? De resultaten verschenen in zijn nieuwe boek: Allianties voor een duurzame toekomst. 

Leer in deze podcast over het belang van doeners met dromen en de rol van vertrouwen bij samenwerken over grenzen heen. 

Bedankt Boom Managementboeken voor deze samenwerking. 

Show notes

Boek: Allianties voor een duurzame toekomst. Naar waardengedreven samenspel tussen organisaties - Jaap Boonstra, Marcos Eguiguren 

Het kleine innovatieboek, Kim Spinder

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!