Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Dec 3, 2023

In deze Innovatie Wasstraat podcast duiken we met Ben Wenting in de vraag: Hoe realiseer je als organisatie meer zelfsturing in je teams? En hoe zorg je ervoor dat dit ook binnen een hiërarchische setting werkbaar is? 

🗣️ We praten over hoe je meer zelfsturing in teams kunt krijgen. 

👨‍🏫 Ben Wenting, van het Instituut voor Samenwerkingsvraagstukken is te gast en helpt organisaties om zelfsturing te leren.

🏢 Niet alle organisaties kunnen zelfsturende teams hebben.

👍 Zelfsturing heeft veel voordelen.

❌ We praten over de fouten die mensen maken bij zelfsturing.

💡 Ben geeft tips over hoe je zelfsturing succesvol kunt maken.

🎧 Luister naar de podcast om te leren over zelfsturing.

 

Shownotes

Boek: Vormen van zelfsturing. Handleiding bij het organiseren van meer autonomie in teams - Ben Wenting en Astrid Vermeer 

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!