Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Dec 17, 2023

🎙️ In deze aflevering duiken we in de vraag die elke vernieuwer zichzelf stelt: wat zijn de zeven eigenschappen van een effectieve veranderaar?

Om deze vraag te beantwoorden, heb ik een bijzondere gast uitgenodigd: Steven van den Heuvel, de auteur van het boek "High Impact Veranderen. De 7 eigenschappen van een succesvolle veranderaar." 

🔑 We bespreken deze eigenschappen voor iedereen die een effectievere veranderaar wil worden.

👥  Steven deelt waardevolle ervaringen als verandercoach. Deze aflevering is interessant, zowel voor ervaren professionals als voor mensen die net beginnen met veranderingsprocessen. 

🎧 Ben je geïnteresseerd in de kunst van verandering, of zoek je naar manieren om je eigen veranderstrategieën te verbeteren, dan is deze aflevering precies wat je nodig hebt. Luister naar deze podcast voor tips, tools en kennis die je nodig hebt om effectief veranderingen te begeleiden. 

👉 Link naar de podcast in de comments of luister via je favoriete podcast kanaal 

Shownotes

Boek High Impact Veranderen 

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!