Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat

Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jun 17, 2018

"Je leven is waar jij aandacht aan besteedt. Is dat je mobiel of iets anders?" Aan het woord is prijswinnend journalist Catherine Price. Ze vertelt deze week in de Innovatie Wasstraat over haar nieuwe boek 'Ik maak het uit', waarin ze vertelt hoe ze haar telefoonverslaving onder controle kreeg.

Wat begon als een belofte...


Jun 4, 2018

“Veel organisaties zijn ingericht om mensen een beetje dom te houden.” Dat zegt Tjip de Jong, onze gast in de Innovatie Wasstraat. “Het is tijd om dingen anders te doen, en meer gebruik te maken van de kennis en autonomie die mensen hebben in organisaties.” Leer er alles over in het interview met Tjip de Jong.


Jun 4, 2018

Bestaat er straks nog wel een HR-afdeling? Volgens Nienke van de Hoef, co-auteur van het boek Agile HR en mijn gast in de Innovatie Wasstraat, is dat eigenlijk niet zo’n belangrijke vraag. “Veel interessanter is hoe je een organisatie en daarbij horende HR-functie inricht zodat je de interne klant en eindklant de...