Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat

Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Dec 19, 2021

We tellen via een stappenteller hoeveel we bewegen, via een app hoeveel calorieën we eten, maar ook meten we hoe productief we zijn in ons werk en of we wel kwaliteit leveren. We gaan in gesprek met Berend van der Kolk: hoe komen we eigenlijk aan deze meetexplosie en wat is het effect op organisaties?

Ga voor de...


Dec 5, 2021

Waarom is simpel het moeilijkst? In deze podcast praten we met Bram Bakker over waarom hij stopt met zijn geliefde werk als psychiater. We hebben het ook over de uren die we nu met z’n allen thuis achter onze beeldschermen doorbrengen en wat dat met ons doet.

Ga voor de shownotes van deze aflevering naar


Nov 21, 2021

Esther Gons bespreekt in haar nieuwste boek Innovation Accounting een heikel onderwerp waar wij innovatoren al jarenlang mee worstelen: hoe meet je nou echt wat innovatie oplevert? Hoe overtuig je de CFO om meer geld in iets te investeren, zonder dat je een duidelijke businesscase hebt?

Leer in deze podcast hoe jij kunt...


Oct 3, 2021

Waarom zou je eigenlijk wachten op je pensioen om je bucketlist af te werken? Rowan Siskens pleit ervoor om Tien keer met pensioen te gaan. Je werkt een aantal jaar en vervolgens werk je een periode niet, dan ga je met pensioen. Bijvoorbeeld om een boek te schrijven, die pop-up store te openen, een reis te maken of iets...


Sep 19, 2021

Volgens Ramon Vullings, auteur en spreker, hoeven ideeën helemaal niet nieuw te zijn. Vaak heeft iemand het vraagstuk ergens anders al opgelost. Wanneer je op zoek gaat, komen ideeën en oplossingen vaak uit andere sectoren. Om die te ontdekken en daarmee aan de slag te gaan heb je een aantal vaardigheden...