Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jan 29, 2023

In deze aflevering duiken we in de vraag: Waarom is het lange termijn denken in organisaties vaak ver te zoeken en waarom heeft winstmaximalisatie vaak de prioriteit? En wanneer is het dan genoeg?

Gijsbert Koren van We Are Stewards vertelt deze week over succesvolle toekomstbedrijven. Bij steward-owned bedrijven staan niet aandeelhouders, maar stewards aan het roer. En dat werkt heel succesvol bij bedrijven zoals Bosch, Carlsberg, Rolex en Patagonia. 

Leer deze week alles over steward-ownership in de Innovatie Wasstraat!

Show notes

Boek Toekomstbedrijven; Hoe steward-ownership ons bevrijdt van de macht van de aandeelhouder Gijsbert Koren, Nina de Korte

Boek Kim Spinder: Het Kleine Innovatieboek

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.