Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Jun 4, 2023

In deze Innovatie Wasstraat aflevering duiken we in de vraag: Hoe tijd rijk ben jij? Heb je voortdurend het gevoel dat je tijd tekort hebt? Denk je dat je alsmaar meer kunt doen in minder tijd? Hoe zit het met jouw balans?

Margriet Sitskoorn, hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan Tilburg University schreef het boek Tijd tekort | tijd genoeg. We denken dat we heel goed zijn in prioriteiten stellen, maar dat is helemaal niet zo. Wat wil je bereiken in het leven? Hoe passen jouw wensen en dromen in de tijd?

Leer in deze podcast wat tijd armoede is, en wat je daaraan kunt doen. 

Show notes

Boeken:

Boek: Tijd tekort | tijd genoeg - Margriet Sitskoorn

Het kleine innovatieboek, Kim Spinder

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!