Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat

Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Nov 11, 2018

Als er iemand in Nederland veel van transities en duurzaamheid af weet, dan is het Jan Rotmans. Hij was al eerder te gast inde Innovatie Wasstraat, en dat leverde de best beluisterde podcast tot nu toe op. 

Reden te meer om te polsen waar we nu staan en wat je zelf kunt doen.

Ga voor shownotes van deze aflevering...


Oct 28, 2018

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie (artificial intelligence - AI) gaan razendsnel. Doordat het debat vooral gaat over de negatieve gevolgen van AI, missen we de kans om positieve impact te realiseren. Ik ging hierover in gesprek met Marelle van Beerschoten, oprichter van Digital Shapers. Zij wil de...


Oct 14, 2018

De afgelopen tijd heb ik veel gehoord over de zesurige werkdag. Is dat nou een goed idee? Ik ging hierover in gesprek met Jan de Leede, universitair docent aan de Universiteit Twente & oprichter van ModernWorkx. Hij is al jaren bezig met werktijden, zelfroosteren en hij weet wat het wel en niet oplevert.

Wil je weten of...


Sep 30, 2018

Hoe kun je realistisch veranderen in organisaties? "Daarvoor is lef nodig om weerstand te bieden tegen geijkte aanpakken." Merlijn Ballieux, auteur van het boek 'Durf verschil te maken', vindt dat de traditionele manier van veranderen niet meer werkt en geeft handvatten hoe je kunt veranderen in de echte wereld.

Ga voor...


Sep 16, 2018

De periode van plannen maken is eigenlijk de leukste tijd van het jaar! Je mag nadenken en dromen over de toekomst. De rest van het jaar is saai, dan moet je het gaan uitvoeren. Wil je dat plannen maken weer leuk wordt? 

Ga voor de shownotes van deze aflevering naar www.innovatiewasstraat.com/podcast