Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat

Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Sep 30, 2018

Hoe kun je realistisch veranderen in organisaties? "Daarvoor is lef nodig om weerstand te bieden tegen geijkte aanpakken." Merlijn Ballieux, auteur van het boek 'Durf verschil te maken', vindt dat de traditionele manier van veranderen niet meer werkt en geeft handvatten hoe je kunt veranderen in de echte wereld.

Ga voor...


Sep 16, 2018

De periode van plannen maken is eigenlijk de leukste tijd van het jaar! Je mag nadenken en dromen over de toekomst. De rest van het jaar is saai, dan moet je het gaan uitvoeren. Wil je dat plannen maken weer leuk wordt? 

Ga voor de shownotes van deze aflevering naar www.innovatiewasstraat.com/podcast


#044 Hans Schnitzler - Weten waar je je aandacht aan moet besteden, bepaalt hoe effectief je bent, nu meer dan ooit!

Sep 2, 2018

Nieuwe podcast: Weten waar je je aandacht aan moet besteden, bepaalt hoe effectief je bent, nu meer dan ooit!

We zijn in een aandachtscrisis beland. In een wereld waar Google en Facebook onze aandacht proberen te kapen. Volgens Hans Schnitzler wordt het tijd om ze te verdrijven uit onze ervaringstempels.

Wil je weten...


Sep 2, 2018

Nieuwe podcast: Weten waar je je aandacht aan moet besteden, bepaalt hoe effectief je bent, nu meer dan ooit!

We zijn in een aandachtcrisis beland. In een wereld waar Google en Facebook onze aandacht proberen te kapen. Volgens Hans Schnitzler wordt het tijd om ze te verdrijven uit onze ervaringstempels.

Wil je weten hoe...