Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Oct 16, 2022

Welk geheime ingrediënt mist vaak bij een innovatieteam? Xenia Kuiper leidt het robotteam bij zorgorganisatie Philadelphia. Zorgrobot Phi veroverde de afgelopen jaren de harten van cliënten en medewerkers. Inmiddels zijn er zes zorgrobots in dienst. Het robotteam doet op de achtergrond onderzoek om de interactieve software door te ontwikkelen. 

Xenia Kuiper deelt in deze podcast al haar geleerde lessen van de afgelopen jaren; hoe schaal je succesvol op? En hoe kun jij dat zelf ook toepassen? 

Shownotes

Boek Kim Spinder: Het Kleine Innovatieboek

Robot Phi: https://robotphi.com 

Brandpunt documentaire: https://www.npostart.nl/brandpunt/23-10-2018/KN_1702411 

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan de publicatie over Sociale Robotica hoe het robotica programma is aangepakt en hoe de vervolgstappen en opschaling eruit ziet: https://robotphi.com/type_download/publicatie-2022/

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.