Preview Mode Links will not work in preview mode

Innovatie Wasstraat


Kim Spinder gaat in gesprek om de innovatie geheimen van organisaties te ontrafelen. Hoe werken, organiseren en communiceren zij? Hoe krijgen zij mensen hierin mee? En wat kun jij van hen leren voor je eigen organisatie? Welke skills, tools en mindset zijn nodig zodat jij  klaar bent voor de toekomst? Ga door de Innovatie Wasstraat! 

Apr 22, 2017

In deze aflevering van de Innovatie Wasstraat Podcast spreekt Kim met Raymond Klompsma. Hij is de trotse oprichter van Srprs.me: dé nieuwe manier van reizen! Het concept? Reizigers weten vooraf niet waar ze heen gaan. Ze krijgen dat op het vliegveld pas te horen. Verrassing!

In dit gesprek vertelt Raymond hoe Srprs.me zo succesvol is geworden. Hij geeft inzicht in de sterke bedrijfscultuur, waarom hij gestopt is met holacracy en over welke verrassende andere boeg hij het gooit! “Ik wilde een bedrijf opbouwen, waar ik zelf graag zou willen werken.” Ook vertelt hij over de extreme focus bij Srprs.me en de moeilijke besluiten die daarbij horen.

Wil jij alles leren over Raymond’s zoektocht naar de juiste organisatievorm, de Srprs.me cultuur en rituelen om deze cultuur vast te houden bij snelle groei? Luister dan zeker naar deze podcast! Voor alle aantekeningen van dit gesprek, ga naar www.innovatiewasstraat.com/podcast.